7 gratis tips voor meer zelfvertrouwen voor jouw kind!

Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel? En mag hij of zij wel wat steviger in de schoenen staan?

Herken jij bijvoorbeeld dat jouw kind zich wel eens buitengesloten voelt, het lastig vindt om vriendjes te maken, het moeilijk vindt om grenzen aan te geven, snel boos wordt, wordt gepest of niet graag naar school gaat? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Samen met mijn paard Feletha geef ik voornamelijk kinderen die niet lekker in hun vel zitten en onzeker zijn een steuntje in de rug. Ze krijgen meer rust en ruimte in hun hoofd, komen voor zichzelf op en geven hun grenzen aan, zodat ze zich vol zelfvertrouwen in iedere situatie kunnen redden.

Wil je meer weten? Stuur mij een e-mail op info@sterkmetcarolien.nl of ga naar www.sterkmetcarolien.nl en download meteen 7 gratis tips voor meer zelfvertrouwen voor jouw kind!

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

Lees meer over Sterk met Carolien.