Wie ben jij?

Wie ben jij? Ga je voor een snel resultaat of voor leren?

Wie ben jij?

Wie ben jij? De Cheeta of de Slak?

Klinkt gek als ik het zo schrijf maar ik neem jullie mee in mijn denkwijze.

Dit heeft voor mij te maken met het behalen van doelen en mijn ongeduldigheid.

Als ik iets in mijn hoofd heb, qua doelen, dan wil ik dit met de snelheid van een Cheeta behalen en ga ik direct op mijn doel af. Het proces is dan het snel bereiken en niet in het leren ervan. Maar wat zou het me opleveren als ik het in het tempo van, bij wijze van spreken, van een slak doe? Ik heb dan de mogelijk om meer te leren omdat ik het dan bewust ervaar en bewust meemaak. De druk is dan minder omdat het tempo minder hoog is. Ik heb vaak te horen gekregen “wat ligt jouw lat hoog”, echter was dit voor mij normaal. Als ik als slak ga dan kan ik bijsturen tijdens mijn reis doordat ik het beter over zie en hierdoor ervaar ik minder teleurstellingen. Ik kan zien dat er andere paden zijn om mijn doelen te behalen en ik heb geleerd om minder doelen te maken zodat het overzichtelijker wordt en haalbaarder.

Eindstand is uiteindelijk dat beide dieren hun doelen halen, echter waar leer ik meer van doordat ik het meer eigen kan maken?

Wie ben jij? De Cheeta of de Slak?

#coaching, #missie, #doelen, #doelenstellen, #mindset, #bewustwording, #bewustzijn, #druk, #drukdrukdruk, #tempo, #leren, #persoonlijkeontwikkeling, #persoonlijkegroei

Geplaatst op vrijdag 13 augustus 2021.

Over Anita Kaandorp BewustzijnsCoach

Dit bericht is geschreven door Anita Kaandorp BewustzijnsCoach. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Anita Kaandorp BewustzijnsCoach uit Alkmaar : Bewustzijn coach, persoonlijke coach, coaching praktijk, mentale coaching, online coaching, akasha reading, life coach, coaching op locatie.

Lees meer over Anita Kaandorp BewustzijnsCoach.