Wering van ongedierte

SpouwSafe® is de enige oplossing voor het verfraaien van de gevel en voor bescherming van de spouw tegen alle ongedierte.

Wering van ongedierte

Voor wering van o.a.muizen hebben wij de oplossing voor u. Door het plaatsen van spouwsafe ontneemt u muizen de weg naar binnen. SpouwSafe® is de enige juiste, originele, gepatenteerde, universele oplossing voor het verfraaien van de gevel en voor bescherming van de spouw tegen alle ongedierte. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld bijen, wespen, hommels, ratten en muizen.

Voordelen:

- Eenvoudig te plaatsen, zonder hulpgereedschap. - Ongekende flexibiliteit, past in voegen van 5 to 24 mm breed. - Uitmuntende klemming, is niet handmatig te verwijderen. - Vormt zich keurig, ook in scheve stootvoegen. - Fraai, naadloos aanzicht, een sieraad in de gevel. - Standaard hoogtematen: 5, 6, 9 en 24 cm. - Variabele hoogtematen, zelf eenvoudig passend te maken. - Andere hoogtematen voor projecten op aanvraag leverbaar. - Zeer sterk RVS verenstaal.

Voor info of een offerte bel naar 0251-242233 bezoek website

Geplaatst op dinsdag 13 december 2016.

Over Ongediertebestrijding Zandvliet

Dit bericht is geschreven door Ongediertebestrijding Zandvliet. Het bedrijf valt onder ongediertebestrijding uit Alkmaar. Trefwoorden van Ongediertebestrijding Zandvliet uit Heemskerk : ongediertebestrijding Heemskerk, wespen bestrijding Heemskerk, spinnen bestrijding Heemskerk, zwam bestrijding Heemskerk, houtworm bestrijding Heemskerk, kruipruimte-inspectie Heemskerk, determinatie Heemskerk, last van ongedierte Heemskerk,.

Lees meer over Ongediertebestrijding Zandvliet.