Stilte retraite dag Alkmaar zondag 22-12

Een hele dag voor en met jezelf Onder het motto ‘meer liefde voor jezelf en de mensen om je heen’ 

Stilte retraite dag Alkmaar  zondag 22-12

Stilte retraite Alkmaar

Zo vlak voor de kerst, een mini stilte retraite in Alkmaar,?in een sfeer van ongedwongenheid en rust,?kom je dichter bij jezelf Naarmate het lichaam meer ontspant kan ook de innerlijke houding ontspannen.

Met  zelfzorg en zelfliefde,?dicht bij jezelf blijven, ?in vrede zijn met wie je bent ????

Een stilte retraite, helemaal voor jezelf en toch ook samen met anderen die behoefte aan verstilling hebben. Een dag zonder prikkels van gezin, werk of andere levensgebieden. Een dag vrij van klusjes en to-do lijstjes, geen computer, telefoon en klok. Door regelmatig een pauze in ons leven te nemen kunnen we van stress herstellen, er heeft een helende werking plaats. Deze stilte retraite in Alkmaar is éen grote pauze met zelfzorg. Doe je mee? ???

Deze dag, in vrede zijn met wie je bent. Met alles er op en er aan.  Houd van jezelf, je meest nabije levensgezel. Sluit vriendschap met elkaar. Deze dag heb je tijd voor deze ontmoeting.  Neem vóor de kerst een stilte retraite, een dag van zelfzorg, om te rusten en ontspannen -precies zoals je bent.... in stilte, met anderen samen. Verzachten en verzoenen, je weer te verbinden. We doen fijne meditaties, uit de mindfulness cursus en de compassie training. Er is een heerlijke lunch en een park nabij voor een stilte wandeling. Kado tip? Misschien zie ik je, leuk!

Je kunt je hier aanmelden. Er zijn nog enkele plaatsen. https://www.compassie-training.nl/meer-compassie/agenda/aanmelden/ Ik zie je graag! Titia van Rootselaar

Geplaatst op woensdag 18 december 2019.

Over Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen

Dit bericht is geschreven door Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Alkmaar. Trefwoorden van Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen uit Alkmaar : mindfulness training, compassietraining, interpersoonlijke mindfulnesstraining, communicatietraining, betere leren communiceren, mindfulness blog, meditatiecursus, stiltedagen,.

Lees meer over Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen.