Start eind maart met Praktijkdiploma Loonadministratie

Het Praktijkdiploma loonadministratie behoort tot de veel gevraagde diploma’s in ons land.

Start eind maart met Praktijkdiploma Loonadministratie

Start eind maart met Praktijkdiploma Loonadministratie

Het Praktijkdiploma loonadministratie behoort tot de veel gevraagde diploma’s in ons land. Wil je zelfstandig een loonadministratie kunnen voeren? Haal dan PDL. Met PDL op zak kun je een goede loonadministratie opzetten. Je beschikt over actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving op het gebied van loonadministratie, arbeidsrecht en sociale zekerheid.

PDL bestaat uit 3 modulen:

• Personeel, organisatie en communicatie 4 Als loonadministrateur moet je ook kennis hebben van organisaties. Denk daarbij aan de rol van de administratie en de automatisering. Daarbij speelt communicatie een belangrijke rol.

• Arbeidsrecht en sociale zekerheid 4 Als loonadministrateur moet je kennis hebben van arbeidsverhoudingen, arbeidsovereenkomst, sociale zekerheid, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

• Loonheffingen 4 Elk bedrijf dat personeel in dienst heeft, moet aangifte loonheffingen doen. Met het certificaat loonheffingen heb je alles kennis in huis om de aangifte loonheffingen juist te verwerken.

Lesdata

• Personeel, organisatie en communicatie 4 Vrijdag 29 maart 2019 en vrijdag 12 april 2019

• Arbeidsrecht en sociale zekerheid 4 Vrijdag 10 mei 2019 en vrijdag 7 juni 2019

• Loonheffingen 4 3 vrijdagen in september, oktober, november 2019

Kosten € 1.800 Totaal BTW vrij inclusief lesmateriaal Optioneel: Examens 3 x € 175 (tarief 2019) € 525

Geplaatst op dinsdag 26 februari 2019.

Over Balans Boekhoudopleidingen

Dit bericht is geschreven door Balans Boekhoudopleidingen. Het bedrijf valt onder opleiding uit Alkmaar. Trefwoorden van Balans Boekhoudopleidingen uit Alkmaar : boekhouden, boekhoudlessen, leren boekhouden, privé lessen boekhouden, bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, boekhoudopleiding, examentraining administratie, .

Lees meer over Balans Boekhoudopleidingen.