Remedial teaching tijdens schooltijd

vaak nog een discussiepunt

Remedial teaching tijdens schooltijd

Beste ouder,

afgelopen week bleek maar weer dat de aanhoudster wint. Dat als het belang van het kind op de 1e plaats gezet wordt, dat er meer mogelijk is dan van te voren gedacht. Niemand wil graag de uitzondering zijn of opvallen op school, door extra les te volgen tijdens schooltijd. Om deze reden zit de praktijk na schooltijd dan ook helaas vol.

Het alternatief : wachten op een vrij plekje na schooltijd , is niet voor ieder kind handig. Sommige kinderen hebben NU hulp nodig en als de school van jouw kind die niet standaard in huis heeft, verhuur ik mezelf graag.

Met de huidige maatregelen ( liever geen externen in de school) is een sessie op mijn thuislocatie op MAANDAGochtend ( 08:00 - 14:00 uur ) raadzaam.

Dat er nog maar meer moedige ouders mogen volgen die samen optrekken met kind in zijn kracht om de extra hulp wel voor elkaar te krijgen.

Geplaatst op maandag 6 december 2021.

Over Kind In Zijn Kracht

Dit bericht is geschreven door Kind In Zijn Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Kind In Zijn Kracht uit alkmaar : kindercoaching, remedial teaching, bijles, extra hulp op school, school ondersteuning, coaching voor kinderen, persoonlijke aanpak voor kinderen met leerproblemen, remedial teacher.

Lees meer over Kind In Zijn Kracht.