Referentie Sterk met Carolien

Vorige week weer een mooie referentie ontvangen, niet alleen over de coaching bij Feletha, maar dit keer in combinatie met de kinesiologie.

Referentie Sterk met Carolien

"Carolien is een toppertje ze heeft heel veel bereikt bij onze zoon met behulp van Feletha ...of moet ik t andersom zeggen.

En met de kinesiologie heeft Carolien zowel bij mijzelf als bij onze zoon veel bereikt. Ze raakt je niet tot nauwelijks aan, je hebt je kleren gewoon aan en dmv bewegingen en tegen druk gebeurd er veel in en met je lichaam en brein. Het is ongelofelijk maar t werkt fantastisch!!!

Onze zoon was met zijn examen heel erg rustig en had oefeningen meegekregen die hij gewoon zelf kon doen en het heeft gewerkt!"

Wil je meer weten? Kan jouw zoon of dochter ook een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan contact op via info@sterkmetcarolien.nl

Geplaatst op dinsdag 3 augustus 2021.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

Lees meer over Sterk met Carolien.