Nieuwe schooljaar, nu ruimte voor intake

meteen goed van start ? Nu intake + kennismaking, v.a. week 34 starten

Nieuwe schooljaar, nu ruimte voor intake

Een kleinschalige praktijk heeft een flink aantal voordelen : jouw kind staat centraal, iedere sessie wordt op maat gemaakt, nauw contact tussen coach en ouder, werken vanuit vertrouwen, maar ook één nadeel.

Achter het net vissen, niet de gewenste hulp kunnen inroepen, moeten wachten tot er een plek is, is helaas het nadeel.

Nu het einde van het schooljaar nadert maken een aantal kinderen de grote stap richting de middelbare school. Kind in zijn kracht heeft hen vanzelfsprekend hierin begeleid en ze zijn er dan ook klaar voor. Met hun vertrek komen er vrije plekken vrij.

Het is mijn jarenlange ervaring dat die zodra school weer is opgestart razendsnel bezet zijn.

Wil je verzekerd zijn van een vrije plek , dan raad ik je aan deze week nog contact op te nemen. Dan kan de intake volgende week maandag 5 juli nog plaatsvinden.

Kind in zijn kracht houdt zomervakantie van week 28 t/m 33 , maandag 23 augustus worden de eerste sessies weer opgestart.

Voel je vrij om op de website rond te kijken voor meer informatie.

Warme groeten, Nancy Ruiter

Geplaatst op maandag 28 juni 2021.

Over Kind In Zijn Kracht

Dit bericht is geschreven door Kind In Zijn Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Kind In Zijn Kracht uit alkmaar : kindercoaching, remedial teaching, bijles, extra hulp op school, school ondersteuning, coaching voor kinderen, persoonlijke aanpak voor kinderen met leerproblemen, remedial teacher.

Lees meer over Kind In Zijn Kracht.