Mogelijkheden voor minima en algemene vergoedingen

Behandelingen ook voor mensen met een laag inkomen of studenten mogelijk

Mogelijkheden voor minima en algemene vergoedingen

Lieve (mogelijk geïnteresseerde) mensen,

de meeste grote zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen vanuit het aanvullende pakket (gedeeltelijk). Dat is goed nieuws voor degenen onder ons, die een aanvullend pakket hebben. Maar ik wil graag ook toegankelijk zijn voor mensen, die dit niet kunnen betalen. Goede, op maat gemaakte zorg zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Daarom heb ik besloten om steeds één persoon de mogelijkheid te geven om voor de helft van de tarieven behandelingen bij mij te komen volgen als het duidelijk is dat je niet de kosten van een regulier tarief kunt betalen.

Schroom niet en vraag het na of er momenteel plek is voor een minima. Ik denk graag met je mee!

Warme groet van

Jacqueline van Praktijk De wijze uil

Geplaatst op woensdag 12 februari 2020.

Over Praktijk de wijze uil

Dit bericht is geschreven door Praktijk de wijze uil. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Praktijk de wijze uil uit Alkmaar : traumatherapeut, traumacoaching, lichaamsgerichte traumacoaching, trauma therapie, stress behandeling, angst behandeling, behandeling bij onmacht, somatic experiencing, voice dialgue, body drum release, ademhalingstechnieken, trauma opstellingen, coaching hulpverleners, werkbegeleiding hulpverleners, lichaamsgerichte psychotherapie, psychotherapeut,.

Lees meer over Praktijk de wijze uil.