Mindful Purpose Impact

De wereld heeft meer dan ooit Betekenisvolle Leiders nodig!

Mindful Purpose Impact

Wat zijn we opeens in vreemde tijden beland. Voor iedereen is het enorm schakelen. Eén voordeel: De automatische piloot kan bijna niet in deze bizarre omstandigheden, dus we worden gedwongen bewuste keuzes te maken. Keuzes waarin we niet alleen aan onszelf denken, maar ook rekening houden met ons gezamenlijke belang van in eerste instantie de Volksgezondheid.

De Coronacrisis doet wat de Klimaatcrisis en de Financiële crisis nog niet is gelukt: de economie platleggen. De Aarde krijgt een ademruimte, leiders nemen besluiten waarin het welzijn van de mens voorop gesteld wordt en er wordt een groot beroep gedaan op de creativiteit van vele beroepsgroepen. Drie enorme verschuivingen, die zó nodig zijn voor het welzijn van mens & aarde juist ook op de lange termijn.

Het vraagt een groot bewustzijn om deze kanteling in denken ook vol te houden als het ergste gevaar van de Coronocrisis geweken is (wat hopelijk niet al te lang gaat duren).

Daarom nodigen we jullie graag uit je bewustzijn verder te ontwikkelen met behulp van ons Mindful Purpose Impact aanbod:

https://mo-netwerk.com/webinar-leiderschap-met-aandacht-en-betekenis/ https://mo-netwerk.com/seminar-mindful-purpose-impact/ https://mo-netwerk.com/jaartraining-leidinggeven-met-aandacht-en-betekenis/

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2020.

Over Coachpraktijk Younion

Dit bericht is geschreven door Coachpraktijk Younion. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Coachpraktijk Younion uit Alkmaar : Mindful Werken, Teamontwikkeling, Mindfulness, Lichaamsgerichte coaching, Compassie, Individuele Mindfulness training, Mindful Leiderschap, Stressmanagement, Loopbaancoaching, Stadsverlichting, Betekeniseconomie, Betekenisvol Leiderschap.

Lees meer over Coachpraktijk Younion.