Kern waarom het draait

Wil je weer de hoofdrol gaan spelen in je eigen leven?

Kern waarom het draait

In ons leven ontmoeten we heel veel mensen en deze mensen leren ons vaak iets. Als ik aan deze mensen terugdenk, dan is dat gelukkig vaak op een fijne manier en heb ik daar mooie herinneringen aan. Echter zijn er ook mensen die het tegenovergestelde effect op mij hadden. Ik dacht toen dat deze mensen de oorzaak waren van de gebeurtenissen die mij toen overkwamen en dat zij de oorzaak waren van mijn kern. Deze mensen hadden kwetsende opmerkingen gemaakt die IK mij eigen heb gemaakt maar mij daar toen niet bewust van was. Mijn kern is in dit geval “niet goed genoeg zijn”.

Voor mijn gevoel was ik niet goed genoeg als dochter, sporter, danseres, liefdespartner of als gewoon een vriendin. In de sport werd ik vaak bestempeld als “eeuwige 2e” en tot aan de dag van vandaag hoor ik die opmerking elk jaar voorbijkomen op verjaardagen. In het begin raakte deze opmerkingen mij constant maar nu kan ik het naast mij neerleggen en het laten voor wat het was. De afgelopen jaren heb ik hele mooie opleidingen mogen volgen. Deze opleidingen hebben mij dichter bij mezelf gebracht en mijn gedachtes en gevoelens. Ik ben anders naar de opmerkingen en situaties gaan kijken. Ik ben nu de persoon die de situatie kan ombuigen naar een situatie die goed voor mij voelt. Ik kan mijn grenzen aangeven en dat was iets wat ik nooit durfde aangezien ik niemand wilde kwetsen en uiteindelijk was ik dan degene die zichzelf kwetste. Herken je jezelf hierin en wil je een oplossing die voor jou werkt dan kan ik je hiermee helpen zodat jij weer de hoofdrol gaat spelen in je eigen verhaal. email@anitakaandorp.com Anita Kaandorp BewustzijnsCoach

Geplaatst op woensdag 12 mei 2021.

Over Anita Kaandorp BewustzijnsCoach

Dit bericht is geschreven door Anita Kaandorp BewustzijnsCoach. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Anita Kaandorp BewustzijnsCoach uit Alkmaar : Bewustzijn coach, persoonlijke coach, coaching praktijk, mentale coaching, online coaching, akasha reading, life coach, coaching op locatie.

Lees meer over Anita Kaandorp BewustzijnsCoach.