Infoavond essentiële oliën bij Gezondheidscentrum De Hoef in Alkmaar

Op maandag 8 mei wordt door Thorsten Weiss van Healing oils Nederland een gratis workshop gegeven over het gebruik van essentiële oliën voor je gezondheid.

Infoavond essentiële oliën bij Gezondheidscentrum De Hoef in Alkmaar

Het is tijd voor een make van je medicijnkasje. In de wintertijd kopen wij massaal neusspray, keelpastilles, paracetamol en grieponderdrukkers. Maar weet je dat de natuur al haar oplossingen heeft in de vorm van essentiële oliën? En dat deze niet alleen vaak effectiever zijn, maar geen schadelijke bijeffecten hebben en niet verslavend zijn (of gewenning geven) zoals bijvoorbeeld bij neusdruppels? BENIEUWD HOE DAT KAN? Kom dan ook naar de gratis workshop over essentiële oliën voor je gezondheid. Do Terra Essentiele oliën worden al eeuwenlang gebruikt voor het ondersteunen van je immuunsysteem en bij fysieke ongemakken. Door de opkomst van de farmaceutische industrie zijn we vervreemd geraakt met de oplossingen van de natuur. Maar gelukkig maken steeds meer mensen de keuze voor pure, eerlijke producten die hun lichaam natuurlijk ondersteunen. Do Terra essentiële oliën die tijdens deze workshop worden geroken, geproefd en gevoeld zijn 100% zuiver en nog puurder dan biologisch. Ze bevatten tal van therapeutische eigenschappen en kunnen werken op cellulair niveau, reinigen receptoren en brengen natuurlijke balans terug in het lichaam. Vanwege de hoge kwaliteit, zijn veel van deze Do Terra oliën zelfs inwendig te gebruiken. Zo kun je op een natuurlijke manier werken van je gezondheid. Thorsten Weiss van Healing oils Nederland geeft de gratis workshop en we nodigden je uit voor een 100% natuurlijk make over van je huisapotheek. Thorsten heeft verschillende boeken hierover geschreven. De Do Terra Essentiele oliën avond is GRATIS, meld je aan om aanwezig te zijn. Aanvang is 19.30 uur op Cornelis Pronklaan 44 te Alkmaar. Aanmelden: email (info@gezondheidscentrum-dehoef.nl) of sms (0623866592).

Geplaatst op zondag 30 april 2017.

Over Gezondheidscentrum de Hoef

Dit bericht is geschreven door Gezondheidscentrum de Hoef. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Alkmaar. Trefwoorden van Gezondheidscentrum de Hoef uit Alkmaar : complementaire therapie, fysiotherapie, gezondheidscentrum, gezondheidsbehandelingen, fysiotherapeut, complementaire therapeut, yoga lessen, dans therapie, mindfulness behandelingen,.

Lees meer over Gezondheidscentrum de Hoef.