Heb jij behoefte aan een dag met zelfzorg?

Stress maakt nu eenmaal onderdeel uit van ons leven. Door regelmatig een pauze in te lassen kunnen we innerlijk herstellen, er heeft een helende werking plaats. We geven hiermee een positieve bijdrage aan onze gezondheid

Heb jij behoefte aan een dag met zelfzorg?

Een dag helemaal voor jezelf en toch ook samen met anderen die behoefte aan verstilling hebben. Een dag zonder prikkels van gezin, werk of andere levensgebieden. Geen computer, telefoon of klok. 

Zo vlak voor de kerst, in een sfeer van ongedwongenheid,  vertragen en verzachten kom je dichter bij jezelf. Naarmate het lichaam meer ontspant kan ook de innerlijke houding ontspannen.

Een dag van zelfzorg en zelfliefde, om dicht bij jezelf te blijven - met mildheid en waardering voor wie je bent. 

In vrede zijn met wie je als mens bent. Met alles er op en er aan.  Houd van jezelf, je meest nabije levensgezel. Sluit vriendschap met elkaar. Deze dag heb je tijd voor deze ontmoeting. 

Een stiltedag met begeleide meditaties is erg geschikt om hiervoor de tijd te nemen.

Met een stiltedag geef je een boost aan je welbevinden, psychisch, mentaal en fysiek. En weet, dat de vrede in jou hart voelbaar is voor de mensen om je heen, ook al gaat het om momenten. Zo steken we elkaars lichtje aan. 

Geplaatst op zaterdag 16 november 2019.

Over Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen

Dit bericht is geschreven door Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Alkmaar. Trefwoorden van Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen uit Alkmaar : mindfulness training, compassietraining, interpersoonlijke mindfulnesstraining, communicatietraining, betere leren communiceren, mindfulness blog, meditatiecursus, stiltedagen,.

Lees meer over Mindfulness & Compassie Alkmaar en Velsen.