Gratis Mindfulnessles op open dag bij Gezondheidscentrum de hoef te Alkmaar

Steviger in je schoenen staan, beter in je vel zitten, rustiger in je hoofd worden

Gratis Mindfulnessles op open dag bij Gezondheidscentrum de hoef te Alkmaar

Mindfulness is een op zich eenvoudige manier om om te leren gaan met stress, het teveel in je hoofd zitten, pijn en andere vormen van lijden. We leren op te merken wanneer we (ver)oordelen, omdat dat lang niet altijd nuttig of heilzaam blijkt te zijn. we leren minder te oordelen, die harde stem in je hoofd wat tot rust te brengen. Je leert je aandacht brengen in het hier en nu, het enige moment dat we daadwerkelijk leven ! Mindfulness is inmiddels een wetenschappelijk bewezen manier om meer rust en tevredenheid te kunnen gaan ervaren in hetzelfde leven dat zich wellicht nu kenmerkt door worsteling en strijd.

Je bent van harte welkom op Open dag bij Gezondheidscentrum de Hoef te Alkmaar! Proefles is tussen 13.45 en 14.45 uur. Locatie: Cornelis Pronklaan 44, 1816NP te Alkmaar Voor meer informatie: bel met Betty Niesing, docente: 06 1323 6205

Geplaatst op maandag 30 oktober 2017.

Over Gezondheidscentrum de Hoef

Dit bericht is geschreven door Gezondheidscentrum de Hoef. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Alkmaar. Trefwoorden van Gezondheidscentrum de Hoef uit Alkmaar : complementaire therapie, fysiotherapie, gezondheidscentrum, gezondheidsbehandelingen, fysiotherapeut, complementaire therapeut, yoga lessen, dans therapie, mindfulness behandelingen,.

Lees meer over Gezondheidscentrum de Hoef.