even kennis maken

een kindercoach met passie

even kennis maken

Beste ouder,

Wat fijn dat je Kind in zijn kracht hebt weten te vinden ! De kleinschalige praktijk waar jouw kind op de 1e plaats gezet wordt. Waar wordt uitgegaan van zijn talenten en naadloos wordt aangesloten bij wat hij zelf al kan. Het is mijn overtuiging dat ieder kind binnen zijn eigen mogelijkheden tot groei kan komen. Ik geef jouw kind graag die persoonlijke aandacht waarmee dit tot stand komt.

De afgelopen vijf jaar heb ik met enorm veel plezier in een één op één setting met het krachtige kind gewerkt. Er komen kinderen naar de praktijk die willen werken aan hun reken- of leesvaardigheden. Ook komen er kinderen die het leren leren onder de knie willen krijgen en zich willen voorbereiden op de middelbare school. Ik ben gespecialiseerd in beelddenken en ben ook bevoegd onderzoek te doen.

Tijdens schooltijd geef ik remedial teaching en vervul ik arrangementen ( aanvraag school). Ook wordt er vaak verlof gegeven voor coachinggesprek en / of onderzoek. De bijles gebeurt altijd na schooltijd op diverse locaties ( thuis locatie, stads locatie of bij het krachtige kind thuis)en middels een strippenkaart. Jouw kind is dan verzekerd van aaneengesloten lessen ( 5 of 10) op vast tijdstip middels een plan van aanpak en voortgangsverslag. Heel af en toe ben ik beschikbaar voor een losse bijles als noodmiddel.

Voel je welkom op de site te kijken voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem je zelf contact met me als ik ook iets voor jouw kind kan betekenen ? Warme groetjes, Nancy Ruiter

Geplaatst op woensdag 19 mei 2021.

Over Kind In Zijn Kracht

Dit bericht is geschreven door Kind In Zijn Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Kind In Zijn Kracht uit alkmaar : kindercoaching, remedial teaching, bijles, extra hulp op school, school ondersteuning, coaching voor kinderen, persoonlijke aanpak voor kinderen met leerproblemen, remedial teacher.

Lees meer over Kind In Zijn Kracht.