een zachte landing gewenst

Vandaag ging de schooldeur weer open voor jouw kind.

een zachte landing gewenst

Met frisse energie stonden de leerkrachten vanmorgen klaar om de "nieuwe "klas welkom te heten. Met eigen ogen gezien dat veel kinderen het spannend vonden om de nieuwe juf of meester te ontmoeten. Weer wennen aan routines, regels en afspraken opdat voor alle kinderen de schooldagen veilig en plezierig verlopen.

De praktijk observeert deze week , houdt kennismakingsgesprekjes en intakes om vervolgens volgende week weer haar deuren te open. De vaste krachtige kinderen zijn ingedeeld en momenteel zitten we vol.

Vanaf 1 oktober is er op de maandag tijdens schooltijd weer volop ruimte. Coaching en RT ( remedial teaching) ondersteunt het onderwijs van de school, dus voor een uur later en / of eerder eindigen is vaak geen probleem.

Een zachte landing in de nieuwe groep is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Wil je s.v.p. niet te lang wachten met hulp inroepen ? Na circa 4 weken start de stormingfase waar iedere groep door heen moet. Voor meer details hierover zie ook onze facebook pagina.

Met warme groet, Nancy Ruiter

Geplaatst op maandag 23 augustus 2021.

Over Kind In Zijn Kracht

Dit bericht is geschreven door Kind In Zijn Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Kind In Zijn Kracht uit alkmaar : kindercoaching, remedial teaching, bijles, extra hulp op school, school ondersteuning, coaching voor kinderen, persoonlijke aanpak voor kinderen met leerproblemen, remedial teacher.

Lees meer over Kind In Zijn Kracht.