behandelsessies in tijden van het Corona virus

aanpassingen om veilig met elkaar te kunnen werken

behandelsessies in tijden van het Corona virus

Uiteraard wil ik me ook voor al mijn klanten ervoor inzetten om de behandelingen veilig te laten verlopen om mogelijke besmettingen te voorkomen.

Gelukkig is mijn praktijkruimte groot genoeg om voldoende afstand te kunnen houden. Ik heb de stoelen (met meetlint erbij) verder uit elkaar gezet en het lijkt me handig als jij en ik voor en na elke sessie onze handen wassen (zeep staat klaar). Mocht een van ons verkouden zijn, laat ons dat dan van tevoren aan elkaar doorgeven. Dan zal de sessie verzet moeten worden.

Ik werk graag met nabijheid en aanraking als dat nodig is in mijn sessies, maar het is uiteraard ook goed mogelijk om vanuit de afstand van 1.5 m goed met elkaar te kunnen werken. Ik heb gelukkig genoeg andere hulpmiddelen, die ingezet kunnen worden.

Mochten je onzekerheden hierdoor niet weg genomen zijn, dan is het uiteraard ook mogelijk om via Skype een sessie te volgen.

Laten we elkaar goed helpen in deze tijd en elkaar positief versterken - houd de moed erin en blijf vooral gezond!

Warme groet,

Jacqueline Forster Praktijk De wijze uil

Tel: 06 14 38 91 68

Geplaatst op woensdag 25 maart 2020.

Over Praktijk de wijze uil

Dit bericht is geschreven door Praktijk de wijze uil. Het bedrijf valt onder coaching uit Alkmaar. Trefwoorden van Praktijk de wijze uil uit Alkmaar : traumatherapeut, traumacoaching, lichaamsgerichte traumacoaching, trauma therapie, stress behandeling, angst behandeling, behandeling bij onmacht, somatic experiencing, voice dialgue, body drum release, ademhalingstechnieken, trauma opstellingen, coaching hulpverleners, werkbegeleiding hulpverleners, lichaamsgerichte psychotherapie, psychotherapeut,.

Lees meer over Praktijk de wijze uil.