Wrap with Love in Alkmaar

Alles voor het dragen van je kindje en meer!!

Over Wrap with Love

Wrap with Love valt onder de rubriek kledingwinkel in Alkmaar.

Wrap with Love is dé plek als je op zoek bent naar unieke items voor jouw babyuitzet! Ben je op zoek naar een draagdoek, draagzak of wasbare luiers? Dan kun jij bij Wrap with Love rekenen op het beste advies. Onze winkel is 5 dagen per week geopend. Je bent daarom altijd van harte welkom!

Bij Wrap with Love zijn wij onder andere gespecialiseerd in het dragen van je kindje. Je wordt altijd geholpen door een draagconsulent om zo de beste draagdoek of draagzak voor jou en jouw kindje uit te zoeken. Hierin is Wrap with Love uniek! Bij Wrap with Love vind je een fijne draagdoek of draagzak. Zoals bijvoorbeeld de Tula draagzak, de fijnste Pure Baby Love draagdoek of draagzak. En nog andere merken, zoals Ergobaby, Fidella, LennyLamb en meer! Stuk voor stuk 100% ergonomisch, veilig en dus altijd mét vrijblijvend advies!

Overweeg je om te starten met wasbare luiers, dan ben je bij ons van harte welkom voor advies. Wij leggen je graag de verschillen uit tussen de diverse wasbare luiers. Wasbare luiers zijn gemakkelijk, snel en helemaal niet vies en hebben veel mooie voordelen. Je bespaart veel op het gebruik van wasbare luiers, de huid van je kindje blijft mooier, je kindje wordt eerder zindelijk en het scheelt een hoop afval. Graag laten wij je zien hoe eenvoudig wasbare luiers zijn!

Naast draagdoeken en draagzakken vind je nog veel meer leuks in onze winkel. Bewust en hippe producten die je niet vindt bij de grotere babywinkels, o.a.:

- De (borst)voedingsproducten van Haakaa

- De prachtige kinderwagen van Greentom

- Wasbare (zwem)luiers en benodigdheden

- De mooie co-sleeper van Bednest

- Prachtige dekentjes van Klippan voor de maxi-cosi, wieg of ledikant

- Wol en wolzijde kleertjes

- De leukste kleertjes van Limomade

- De mooiste en unieke luiermatjes van Petito design

- Houten speelgoed

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wrap with Love uit de rubriek kledingwinkel uit Alkmaar is gevestigd aan de Professor van der Waalsstraat 3H in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0625523155.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Wrap with Love zijn o.a. :

Nieuws van Wrap with Love in Alkmaar

Nieuw! Wollen babydekens

Nieuw! Wollen babydekens

Een wollen deken voor jouw baby is een echte 'must-have' nu het kouder wordt!