Vilja Mol inspiratiecoach in Stompetoren

“Geef elke dag de kans de mooiste dag van je leven te worden”

Over Vilja Mol inspiratiecoach

Vilja Mol inspiratiecoach valt onder de rubriek coaching in Alkmaar.

Vilja Mol is de drijvende kracht achter Vilja Mol inspiratiecoach. Destijds ben ik gestart met een coaching opleiding Werkplezier en Inzetbaarheid en daarna de opleiding tot Counselor en Remissiecoach gevolgd. Dit heb ik de afgelopen jaren gecombineerd met mijn eigen levenservaringen. Ik heb mijn levens –en werkervaring gebundeld en hou mij nu nu bezig met het inspireren en begeleiden van mensen bij vraagstukken over, hoe jij je mooiste leven durft te leven na een verandering in jouw leven. Een verandering kan zijn:

- Scheiding - Ernstige ziekte - Werk - Als je niet meer happy bent in je huidige situatie

Als professional ben ik zeer gedreven en werk ik vanuit een grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de ander. Ik gebruik op natuurlijke, onopvallende wijze verschillende effectieve technieken in mijn gesprekken en mijn aanpak om uiteindelijk meer grip te krijgen op een situatie. Ik geloof in positief omgaan met een situatie in mijn begeleidingstrajecten.

Verwerken/schoon schip maken en tegelijkertijd op een positieve manier beginnen en opstarten van je nieuwe leven. Een mens is goed zoals hij is, alleen na een vervelende situatie zoals een scheiding, ernstige ziekte of een andere situatie veranderd je vertrouwde leven en dan is het fijn als je handvatten aangereikt krijgt om de juiste, veelal nieuwe stappen en (beroeps) keuzes te maken naar een mooier leven.

Positieve benadering, humor en relativering zijn onmisbare ingrediënten van mijn aanpak en werkwijze. Ik ben een intuïtief ingestelde coach, die niet alleen vanuit een vooraf samengesteld plan te werk gaat. Juist door zaken “aan het toeval” over te laten en te bespreken kan coaching of counseling als Inspiratie-remissiecoach het meest effectief zijn. Men smeedt dan het ijzer als het heet is.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vilja Mol inspiratiecoach uit de rubriek coaching uit Alkmaar is gevestigd aan de Neerlandia 3f in Stompetoren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51396428.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vilja Mol inspiratiecoach zijn o.a. :