Vak Apart in De Rijp

Vak Apart uit De Rijp heeft geen profiel.

Wat doet Vak Apart in De Rijp

Vak Apart is een communicatie bureau uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Zuideinde 45. Het telefoonnummer van Vak Apart in De Rijp is 0299-780951.

Is Vak Apart in De Rijp uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Vak Apart in De Rijp valt onder de rubriek communicatie bureau. Een communicatie bureau uit Alkmaar levert onder andere :

Vak Apart is een klein en flexibel communicatieadviesbureau met een doortastende aanpak. Wij geloven dat marketingcommunicatie een vak apart is. Vandaar onze naam. Wanneer een bedrijf zijn doelgroep wil raken, overtuigen en voor zich wil winnen is Vak Apart de beste partner. Een professioneel ontwerp, een unieke stijl, een doordachte koers en een effectief concept maken het verschil voor een bedrijf. Krachtig design en onderscheidende communicatie vragen om inzicht, creativiteit en bijzonder talent. Dat is vakwerk. En dat leveren wij. We spreken vaktaal, waardoor een merk echt opvalt en herkend en geliefd wordt. Vak Apart wil groei realiseren. Dat doen we door resultaat- en doelgericht te werken in goede samenwerking met de opdrachtgever. Hoe beter die samenwerking, hoe effectiever het eindresultaat. Wij verstaan ons vak! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review