Uw Familiemediator in Alkmaar

Uw Familiemediator uit Alkmaar heeft geen profiel.

Wat doet Uw Familiemediator in Alkmaar

Uw Familiemediator is een mediation uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Spanjaardstraat 41. Het telefoonnummer van Uw Familiemediator in Alkmaar is 0622667701.

Is Uw Familiemediator in Alkmaar uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Uw Familiemediator in Alkmaar valt onder de rubriek mediation. Een mediation uit Alkmaar levert onder andere :

Scheiden betekent voor veel mensen een moeilijke periode in hun leven. Met name wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding. Mediation kan uitkomst bieden om te scheiden op een zorgvuldige manier in het belang van het kind. Als familiemediator is Uw Familiemediator gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Ik ben geaccrediteerd door de Mediation Federatie Nederland. Uw Familiemediator kan een toevoeging aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand, indien -een van- u hiervoor in aanmerking komt. Ik begeleid u met het opstellen van het ouderschapsplan en het convenant. Uw Familiemediator heeft een netwerk van specialisten, waaronder kinderspychologen en scheidingsadvocaten indien er behoefte is. Uw Familiemediator heeft veel ervaring met echtscheidingen en helpt u om samen tot oplossingen te komen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review