TurksWijnHuis in Alkmaar

Proef nu! ontdekt de oorsprong van de wijn en blijf vooral genieten!

Over TurksWijnHuis

TurksWijnHuis valt onder de rubriek webshop in Alkmaar.

Wij weten dat wijn een levende en kleurrijke alcoholhoudende drank is. Wijn drinken betekent genieten, het ontdekken en ontwikkelen van een eigen smaak. U zit thuis, schenkt een glas wijn in, neemt een slok, doet uw ogen dicht en u bent even op vakantie, los van de dagelijkse beslommeringen. Voor dat moment bent u een pasja, een prinses, een god of godin op de Olympus. Het drinken van een goede wijn is een belevenis. Wij selecteren de wijnen op smaak en garanderen avontuur. We bewaren de wijnen zoals dat al eeuwen gebeurt, liggend, in het donker, op de juiste temperatuur in een ruimte met een perfect vochtgehalte.

Ons streven is:

- Kwaliteitswijnen te leveren

- Website die gemakkelijk en toegankelijk is

- Bestelgemak voor onze klanten

- Alle informatie over de combinatie van gerechten en wijnen

- Snelle en betrouwbare levering

Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen met uw keuze. En als u de wijn gedronken heeft horen we graag van u. We doen er alles aan om onze producten en onze dienstverlening te verbeteren.

Als u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u uw bestelling uiterlijk binnen 5 dagen in een breukvrije wijnverpakking. Wij zijn overtuigd van de goede verpakking en mocht er onverhoopt toch schade zijn, dan nemen wij die voor onze rekening. Spoedbestellingen kunnen we – in overleg – sneller leveren. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden volgende werkdag geleverd. In Alkmaar en omgeving bezorgen we uw bestelling gratis!

Proef nu! ontdekt de oorsprong van de wijn en blijf vooral genieten!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TurksWijnHuis uit de rubriek webshop uit Alkmaar is gevestigd aan de Strooijonkerstraat 7 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-85685848.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij TurksWijnHuis zijn o.a. :