Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Egmond Aan Den Hoef

Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde helpt u om uw balans weer te vinden.

Over Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde valt onder de rubriek geneeskunde in Alkmaar.

Welkom bij Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde,

Hier kunt u terecht wat betreft uiteenlopende therapieën.

Colonhydrotherapie : Ook wel bekend als hoge darmspoeling, is een therapie waarbij de dikke darm over de gehele lengte behandeld wordt met gefilterd water. Een gezonde darm is een voorwaarde voor een goede gezondheid. En daar kan colonhydrotherapie je bij helpen! Het onttrekt de gifstoffen waardoor klachten verminderen en energie aan het lichaam teruggegeven wordt.

Orthomoleculaire therapie : Is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van de optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Ik heb een holistische aanpak die niet alleen gericht is op symptoom bestrijding, maar ik kijk naar het geheel en de samenhang. Ieder mens is uniek en daarom zal wat voor de één wel werkt, voor de ander niet werken. Detox Met de 100% natuurlijke innerwave detoxkuur reinig je in 17 dagen je lichaam en geest op een verantwoorde en effectieve wijze. Het helpt je lichaam zich te herstellen. Je voelt je sterk, helder en bruisend van energie. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

De hormoonfactor Hormonen zijn belangrijke boodschappers in ons lichaam. Alle processen in het lichaam staan onder hormonale controle. En daar hebben 9 hormonen een belangrijke hoofdrol in. Als één hormoon niet in balans is, heeft dat effect op de andere hormonen met bijvoorbeeld gewichtstoename en buikvet als gevolg.

Natuurvoedingsadvies Gezonde voeding doet veel meer dan het lichaam voorzien van de brandstoffen die het nodig heeft. Gezonde voeding bevat alle moleculen die direct of indirect worden gebruikt bij de vele reguliere, verdedigings-, herstel- en andere processen in het lichaam.

Laboratorium onderzoeken Meten is weten! En daarom bied ik verschillende testen aan om te kunnen achterhalen waar bepaalde klachten vanddan komen. Deze testen kan je gewoon thuis uitvoeren en opsturen met de post. We bespreken samen de uitkomst en het eventuele behandelplan.

Lever en galblaasreiniging Volgens Andreas Moritz heeft 95% van alle Westerlingen stenen in zijn lever. Dit is te wijten aan onze westerse lifestyle waarin we veel vlees consumeren, stress hebben, veel vaccinaties krijgen et cetera. Hierdoor treedt er ernstige vertraging op van de galvloeistof die geproduceerd wordt door de lever. Zo verdikt het gal en ontstaan er lever- en galstenen. Grote kans dus dat er in jouw lever ook stenen zitten opgeslagen. Deze stenen kunnen talloze klachten veroorzaken, van depressies tot huidklachten.

Klachten ten gevolge van een disfunctioneren in de darm Door onze onnatuurlijke leef- en voedingswijze zoals stress, ongezonde voeding, gebrek aan beweging, roken, alcohol en dergelijke, ontstaat een verkeerd functionerende darm, die problemen krijgt met het uitscheiden van afvalstoffen. Dit leidt tot vorming van gifstoffen, die via de darmwand in de bloedbaan terecht komen. Het gevolg hiervan is dat er op allerlei plaatsen in het lichaam klachten ontstaan, zoals: • huidproblemen, acne, eczeem, psoriasis, jeuk, steenpuisten, netelroos • maagklachten, gasvorming, spastische darm, oprispingen, diarree, obstipatie • slechte adem, beslagen tong en onaangename lichaamsgeuren • hoge bloeddruk, spataderen • schimmels en parasieten, zoals candida • pijn in spieren en gewrichten • hoofdpijn, migraine, allergieën • menstruatieklachten, slechte weerstand, blaasontsteking, overgewicht • hooikoorts, chronisch neusverkouden, voorhoofds- en bijholteontsteking, hoesten, astma • slapeloosheid, moeheid, depressie, nervositeit, geïrriteerdheid • en allerlei andere vage klachten

Hoe verloopt de colonhydrotherapie behandeling Ik zal je gedurende het gehele proces te ondersteunen en ik pas de holistische behandeling op jouw persoonlijke behoefte af. Rust en vertrouwen spelen een grote rol tijdens de behandeling. Ik voer de behandeling uit, maar ik vind het heel belangrijk dat je wel het gevoel hebt dat je je controle behoudt.

Voordat de behandeling begint leeg je je blaas en trek je je onderkleding uit. Dan kom je op de behandeltafel liggen en zal ik de canule plaatsen. Vervolgens starten we de colonhydrotherapie volgens de slow flow methode. Daarmee halen we stress uit het lichaam en komt er rust voor in de plaats. Door de behandeling worden de darmspieren gemasseerd en de peristaltiek wordt getraind en hersteld. De darm is een spier en spieren kun je trainen, zo kun je de darm ook trainen om los te laten. Via een glazen buis in het apparaat kan je zelf zien wat er allemaal uit je darmen komt. De meeste mensen staan verbaast en zijn daarna extra gemotiveerd om om ook hun voedingsgewoonten aan te passen. Het reinigen duurt totdat het lichaamseigen herstelvermogen weer hersteld is. De meeste cliënten hebben zo’n 4 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

joop vrijdag 17 maart 2017

5 sterren

“colonhydrotherapie,een heerlijke stimulerende ervaring!! echt aan te bevelen! bedankt suzanne!! ik kom zeker terug!!! joop ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde uit de rubriek geneeskunde uit Alkmaar is gevestigd aan de Mosselaan 128 in Egmond aan den Hoef. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34398983.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde zijn o.a. :

Nieuws van Suzanne Pluim Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Egmond Aan Den Hoef

Openingsactie

Openingsactie

Ik vier feest en dat wil ik graag met jullie delen met deze mooie aanbieding.