Stem Voice Stimme in Alkmaar

Stem Voice Stimme uit Alkmaar heeft geen profiel.

Wat doet Stem Voice Stimme in Alkmaar

Stem Voice Stimme is een muziek school uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Bachlaan 4. Het telefoonnummer van Stem Voice Stimme in Alkmaar is 072-5157026.

Is Stem Voice Stimme in Alkmaar uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Stem Voice Stimme in Alkmaar valt onder de rubriek muziek school. Een muziek school uit Alkmaar levert onder andere :

Welkom bij Stem Voice Stimme, lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Jeanine Hilkens maandag 14 maart 2016

4,5 sterren

“Damaris reist mee in je eigen avontuur waarbij zij gefocust, ontspannen, speels en liefdevol door middel van vragen en opdrachtjes jouw precies koerst waar je naartoe wil. Je (her)ontdekt facetten van je stem en jezelf die je al kent maar ook facetten die nieuw zijn of je vergeten was. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Aafke de Geus Zijp maandag 7 maart 2016

4,5 sterren

“Beste Damaris, hartelijk dank voor de creatieve manier waarop je mij uitnodigde om mijn stem te gebruiken. Steeds was ik weer blij en vooral verrast over de mogelijkheden. De oefeningen die ik meekreeg zijn praktisch en dagelijks toe te passen. Het fijnst vond ik misschien wel het gegeven dat ik altijd zo opgewekt weer naar huis ging. Je nam door je manier van werken, de angst bij mij weg om met anderen te zingen. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Rianne de Boer maandag 7 maart 2016

5 sterren

“Bij Stem Voice Stimme word je op een heel persoonlijke manier begeleid. Ik heb veel aan de lessen van Damaris gehad. Ik heb o.a. geleerd beter naar mezelf te luisteren en ben met meer plezier gaan zingen; ik ben gaan houden van m'n eigen stem. Ik ben gaan ervaren dat zingen meer "het laten gebeuren" is, dan heel erg m'n best doen. Ik denk met veel plezier terug aan de lessen die ik bij Damaris gevolgd heb.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.