SDJ Finance in Beverwijk

Financiële administratie en Business coaching

Over SDJ Finance

SDJ Finance valt onder de rubriek coaching in Alkmaar.

WAAROM SDJ FINANCE?

Bij het kiezen van een boekhouder is het logisch dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Dit is niet erg. Je gaat op onderzoek uit en komt daar, waar je het beste bij past. Als dat bij ons is, dan vind ik dat alleen maar mooi!

Je krijgt de ervaring en professionaliteit van een groot administratiekantoor, maar het persoonlijke contact met een echte ondernemer. De boekhouding moet compleet en accuraat zijn, geen gezeur met de belastingdienst etc. Kortom, de kwaliteit van het werk moet goed zijn, met een glimlach en een geintje tussendoor. Wij vinden het belangrijk om een goede financiële partner te zijn, maar ook dat jij je prettig voelt bij ons. Om deze reden houden we ons klantenbestand klein. Daardoor blijft er voldoende ruimte voor ons om ons werk goed te doen, en voor jou om spontaan te bellen met een vraag.

Diensten: - ADMINISTRATIE & FISCALE AANGIFTEN - BUSINESS COACHING

SDJ Finance is in 2013 opgericht door Sabine de Jong. Tijdens mijn eerste werkervaring bij een administratiekantoor had ik al het gevoel niet te doen waar ik écht goed in ben. Namelijk de vertaling maken van de cijfers naar ondernemers toe. Daarom greep ik mijn kans om mijn eigen bedrijf op te starten.

Zie voor meer informatie de website, u klikt hier rechts door.

Tot ziens,

Sabine


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SDJ Finance uit de rubriek coaching uit Alkmaar is gevestigd aan de Markt 22 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-2440871.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij SDJ Finance zijn o.a. :