Radio Remember in Alkmaar

Radio Remember: Een online radio station.

Over Radio Remember

Radio Remember valt onder de rubriek entertainment uit Alkmaar.

Een online radio station dat elke dag van acht uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds muziek draait die gericht is op ouderen met dementie, dat is Radio Remember! Radio Remember is gevestigd in Alkmaar.

Het blijkt, uit onderzoek, dat muziek zorgt voor minder probleemgedrag bij verpleeghuisbewoners met dementie, en leidt tot meer ontspanning en plezier. Daarom biedt Radio Remember muziek aan voor mensen met dementie.

De muziek die Radio Remember aanbiedt is makkelijk in te zetten, dit elke dag opnieuw. Radio Remember is een unieke radio station. Radio Remember is er voor verpleeginstellingen als voor zorginstellingen en mantelzorgers. U kunt zich gemakkelijk in 5 stappen abonneren.

Vraagt u eens naar alle mogelijkheden. Bekijkt u de website voor meer informatie.

Het radiostation van Radio Remember is gemakkelijk in gebruik. Wanneer u zich aanmeld, dan ontvangt u van ons een unieke combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt daarmee gemakkelijk op de website inloggen om zo de radiozender te beluisteren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Radio Remember uit de rubriek entertainment uit Alkmaar is gevestigd aan de Kennemerpark 16 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48619782.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Radio Remember zijn o.a. :