Praktijk de wijze uil in Alkmaar

Praktijk de wijze uil: Lichaamsgerichte psychotherapie.

Over Praktijk de wijze uil

Praktijk de wijze uil valt onder de rubriek coaching in Alkmaar.

De drijvende kracht achter Praktijk de wijze uil is Jacqueline Forster. in 2004 is Jacqueline afgestudeerd als pedagoog. Toen heeft zij ruim 16 jaar gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daar heeft zij behandelingen gegeven aan kinderen en ouders. Jacqueline is afgestudeerd als trauma coach en trauma therapeut bij het Atma instituut in Amersfoort.

U kunt bij Praktijk de wijze uil (Natuurgeneeskundige praktijk) terecht Voor lichaamsgerichte psychotherapie op maat en lichaamsgerichte coaching bij angsten, depressie, trauma's, stress, burn-out en psychosomatische klachten.

Jacqueline maakt tijdens haar behandelingen gebruik van krachtige interventies. Als natuurgeneeskundig therapeut werkt zij holistisch (met het totale mensbeeld en volgens de vijf natuurgerichte principes, energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en levenskunst).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Jacqueline van Praktijk de wijze uil? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen. Er zal altijd een antwoord gegeven worden en er wordt graag met u mee gedacht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de wijze uil uit de rubriek coaching uit Alkmaar is gevestigd aan de Cornelis Pronklaan 44 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14389168.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de wijze uil zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk de wijze uil in Alkmaar

behandelsessies in tijden van het Corona virus

behandelsessies in tijden van het Corona virus

aanpassingen om veilig met elkaar te kunnen werken

Mogelijkheden voor minima en algemene vergoedingen

Mogelijkheden voor minima en algemene vergoedingen

Behandelingen ook voor mensen met een laag inkomen of studenten mogelijk