Pop Up Slaapfeest in Heerhugowaard

Pop Up Slaapfeest | Voor het allertofste slaapfeest met een gouden randje!

Over Pop Up Slaapfeest

Pop Up Slaapfeest valt onder de rubriek feestwinkel in Alkmaar.

Pop Up Slaapfeest, waar je eigen slaapfeest werkelijkheid wordt. Eindelijk mag jij een slaapfeest geven. Samen zijn met je beste vrienden, een feest bouwen terwijl het buiten al donker wordt en waar tijd geen rol speelt. Jullie gaan een prachtige tentenkamp bouwen in de woonkamer met een thema van Pop Up Slaapfeest.

Pop Up Slaapfeest verhuren complete pakketten, vanaf €13,- per tente met een thema, om een origineel indoor slaapfeestje in tentjes te houden in het door jouw gekozen thema. De pakketten zijn compleet en eenvoudig op te zetten. Op deze manier wordt het een geweldig en origineel feest waar gegarandeerd nog lang over gesproken wordt.

De slaaptentjes van Pop Up Slaapfeest zijn zelf gemaakt en daardoor robuust en makkelijk op te zetten. Bij het maken heeft Pop Up Slaapfeest er op gelet dat jij helemaal in het tentje kan liggen. Hierdoor heb jij ook nog een beetje privacy.

Bij Pop Up Slaapfeest kan je maximaal 12 tentjes huren. De huurprijs is €13,- per tentje met thema. Dit is inclusief tentje, luchtbed en matrashoes.

De thema's bij Pop Up Slaapfeest zijn onder andere:

- TikTok

- Fortnite

- Harry Potter

- Unicorn

- Disco Land

- Superhelden

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pop Up Slaapfeest uit de rubriek feestwinkel uit Alkmaar is gevestigd aan de Pinksterbloem erf 9 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42801636.

Diensten en producten voor feestwinkel

Trefwoorden die horen bij Pop Up Slaapfeest zijn o.a. :