Physis Praktijk Alkmaar in Alkmaar

Physis Praktijk: Een andere kijk op jouw onbegrepen pijn.

Over Physis Praktijk Alkmaar

Physis Praktijk Alkmaar valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Alkmaar.

Het gezicht achter Physis Praktijk is Kevin van Hagen (Neurofasciaal en Physis specialist).

Kevin heeft, na de opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, diverse cursussen en opleidingen gevolgd om zo meer te kunnen leren over het functioneren van het lichaam. Kevin helpt mensen nu al diverse jaren om van hun pijnklachten af te komen (onbegrepen en vaak chronische pijnen).

Het doel van Physis Praktijk is om niet de symptomen maar de oorzaak van jouw pijn aan te pakken. Physis Praktijk staat voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Via Neurofasciale therapie (hand-on behandel technieken) en de 6 Physis domeinen, kan de spierfunctie van jouw lichaam geoptimaliseerd worden zodat pijnlijke compensaties opgelost kunnen worden.

De fysieke connectie tussen de volgende 6 domeinen zullen worden doorgenomen: Stress, slaap, ademhaling, voeding, beweging en het immuunsysteem.

Wanneer je bij Physis Praktijk komt, zal het volgende stappenplan aangehouden worden:

Stap 1: Uitgebreide intake (Diverse mogelijke oplossingen zullen in beeld gebracht worden).

Stap 2: Spiertest analyse.

Stap 3: Hands-on behandel technieken.

Stap 4: Hertesten (Inzicht in werking van de behandeling).

Stap 5: Je zult gemiddeld binnen 3 behandelingen 50-100% pijnverlichting ervaren.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je altijd een kijkje op de website nemen. Vragen? Neem dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Marcel Vischjager dinsdag 28 mei 2024

5 sterren

“Kevin heeft mij vrij snel geholpen met de klachten die ik had, onder andere met mijn rugpijn. Hij gaat professioneel te werk. Vriendelijk in de omgang. Luistert goed naar je verhaal/klacht. Plezierig om door hem geholpen te worden. Een aanrader.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Stephanie maandag 12 juni 2023

5 sterren

“Kevin vind ik echt een geweldige therapeut! Ben anderhalve week geleden flink door m’n rug gegaan, spit werd er gezegd, en hij heeft mij er snel weer bovenop geholpen. Ik werk in de zorg en kon na een week alweer aan het werk. Geen pijn meer in m’n rug en tevens mijn hele lijf laten scannen waardoor mijn slechte knie nu geen pijn meer doet. Ook zat ik al langere tijd vast tussen m’n schouderbladen en dat heeft hij ook opgelost..Hij is echt een topper en een aanrader!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Els zondag 21 mei 2023

4,5 sterren

“ Zonder hulp had ik nooit de hike naar de preikenstole kunnen maken. Nu ging de knie zonder problemen de vrij hobbelige, met keien obstakels over 4 k op e 4 k neer . Bedankt Kevin!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marcel donderdag 9 februari 2023

4,5 sterren

““Inmiddels ben ik voor verschillende klachten, eerst onderrug, later een ontstoken pees in mijn linker voet onder behandeling bij Kevin geweest. Beide keren was ik binnen enkele dagen van mijn klachten af. Eventuele blokkades worden weggenomen waardoor het lichaam zichzelf weer kan gaan herstellen. Klachten kunnen worden veroorzaakt door littekens en deze worden daarom met een zalf behandeld. De Behandelingen zijn effectief en ben daarom zeer tevreden.””

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marcia zondag 3 april 2022

4,5 sterren

“Kevin heeft me behandeld ter vervangen van zijn collega. Hij en zijn collegas hebben mij heel goed geholpen , op deskundige manier.Kevin zocht naar oorzaak, goed geluister en dan pakt hij direct aan . Ik voel nu heel veel verschil dan voorheen, had ik enorme pijn aan de schouder(frozen shoulder) maar nu geniet ik van dagelijks leven zonder pijn.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Christel donderdag 31 maart 2022

4 sterren

“Na maanden met pijn in nek en bovenarm te hebben gelopen,diverse massages en fysio gehad, die geen verbetering gaven,bij Kevin terecht gekomen. 1 behandeling gehad maar nu al zoveel verbetering,ben er zo blij mee!!! Duidelijke uitleg,prettige ervaring. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling!!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Edith donderdag 17 maart 2022

4,5 sterren

“Ik had chronische klachten die binnen paar behandelingen grotendeels verholpen zijn. Heel bijzonder. Kevin controleert steeds of zijn behandeling effect heeft. Ik ben super blij met het resultaat en kan weer beter functioneren. Top!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Annemarie zondag 13 maart 2022

4,5 sterren

“Na een aantal jaar met vage klachten rond gelopen te hebben bij Kevin terecht gekomen. Mij hele lichaam is behandeld en daarbij ook aandacht gegeven aan een aantal littekens, waar dus best wel wat vandaan komt. Deze combinatie is heel fijn en er wordt ook heel veel duidelijk door de uitleg die je krijgt tijdens de behandeling. Erg fijn en ook nog eens zeer interessant ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Danny vd Veen vrijdag 11 maart 2022

4,5 sterren

“Na 1,5 jaar schouder, nek klachten en veel bezoekjes aan diverse therapeuten bij Physis terecht gekomen. Wauw 1000% verschil en na 3 behandelingen bijna pijnvrij.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Wim werts donderdag 10 maart 2022

4 sterren

“Na intake nu een sessie gehad. Fluitend door supermarkt met het oppakken van mijn boodschappen, een heerlijk gevoel is weer terug. Mijn dank gaat uit naar Kevin. Geen verkoper dat je terug MOET komen. Het geld is het mij meer dan waard, lang geleden dat ik weer vrij kon bewegen zonder een zeurende gevoel. Tot over twee weken. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Jannie zondag 6 maart 2022

4,5 sterren

“Kevin is ervaren en de communicatie verloopt erg prettig. Hij luistert goed naar de klachten en kijkt direct of de behandeling aanslaat door oefeningen te doen en te controleren wat het effect is. Ik heb heel veel baat bij deze manier van werken met snel resultaat binnen 3 behandelingen. Ik ben zeer tevreden!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marc brouwers maandag 10 januari 2022

5 sterren

“In 1 woord geweldig 1 jaar lang fysio geen verbetering hier 1 intake en 5 behandelingen verder geen klachten meer maar ook de manier van onderzoek en behandeling zeer attent mee echt een aanrader en bij deze nogmaals bedankt ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Michel van Holland donderdag 23 december 2021

4,5 sterren

“Vandaag intake gehad. Erg duidelijke en vriendelijke man. Goede uitleg gehad over de oorzaak van de pijn en de te volgen behandeling. Kan niet wachten op de resultaten. Voor zover top.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Brian maandag 20 december 2021

4,5 sterren

“Ontzettend tevreden ben ik over de behandelingen die ik heb gehad. Eerst hadden we natuurlijk een intake; een erg goed en vooral uitgebreid gesprek, dat was erg fijn. Ook de behandelingen waren top. Zo werd mijn lichaam grondig onderzocht om de bron van mijn pijn te vinden. Al met al, ik ben erg geholpen en kan het iedereen aanraden.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Shelly woensdag 15 december 2021

4 sterren

“Ik ben goed behandeld aan mijn hele rug en nog andere delen van mijn lichaam. Door de behandeling zijn mijn klachten veel verminderd. Hij stelt me op mijn gemaakt en heeft een luisterend oor. Daarom raad ik mensen aan om de behandelingen te proberen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

André van Veenhuizen vrijdag 10 december 2021

4 sterren

“Goede duidelijke uitleg in "Jip en Janneketaal". Direct ook resultaat merkbaar en dit wordt ook duidelijk direct in en tijdens de behandeling ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Barry De langen woensdag 8 december 2021

5 sterren

“Fijne man om mee samen te werken. Hij kijkt goed naar waar de klachten vandaan komen en behandeld dit op een manier wat ik niet eerder gewent was. Gelijk resultaat na eerste behandeling ik zeg aanrader!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 17 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Physis Praktijk Alkmaar uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Alkmaar is gevestigd aan de SCHERMERWEG 43 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22444951.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Physis Praktijk Alkmaar zijn o.a. :

Nieuws van Physis Praktijk Alkmaar in Alkmaar

Klachten die niet overgaan na operatie?

Klachten die niet overgaan na operatie?

Operaties worden gedaan om klachten op te lossen, maar wat als die klacht toch niet overgaat?

DE SOLK groep

DE SOLK groep

Somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten.

Heb jij nieuwe of blijvende klachten na je operatie?

Heb jij nieuwe of blijvende klachten na je operatie?

Operaties worden gedaan om klachten op te lossen, maar als die klacht toch niet overgaat?

Niet symptomen, maar oorzaken aanpakken!

Niet symptomen, maar oorzaken aanpakken!

Het zelfherstellende vermogen kan op den duur zo verstoort zijn dat het lichaam niet meer zelf kan herstellen, met (chronische) pijn als gevolg.

Al jaren lang RUGPIJN.

Al jaren lang RUGPIJN.

Sinds de zwangerschappen en nu al jaren lang met rugpijn gelopen...