Muziekcentrum Tjarda in Alkmaar

Muziekcentrum Tjarda uit Alkmaar heeft geen profiel.

Wat doet Muziekcentrum Tjarda in Alkmaar

Muziekcentrum Tjarda is een muziek school uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de De vliegerstraat 5. Het telefoonnummer van Muziekcentrum Tjarda in Alkmaar is 0614996082.

Is Muziekcentrum Tjarda in Alkmaar uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Muziekcentrum Tjarda in Alkmaar valt onder de rubriek muziek school. Een muziek school uit Alkmaar levert onder andere :

Feestje en optreden?

Wil je een feest geven? Of met je band spelen voor publiek? Of allebei? Dat kan in TJARDA. In onze luxe oefenruimte zijn alle faciliteiten aanwezig om samen met je gasten uit je dak te gaan. Desewenst op je eigen muziek! Ook is het mogelijk om in de barruimte beneden een feest te geven. In ieder geval zorgen wij ervoor dat jij en je gasten niets te kort komen. En natuurlijk hoeft degene die het feest organiseert maar 1 ding te doen: FEESTEN. Wij doen de rest.

Info Tjarda Studio

Sinds kort beschikt Muziekcentrum Tjarda over een eigen studio: "Tjarda Studio". Ruimte 8 is omgebouwd tot een volwaardige studio met o.a.:

-een aparte vocalbooth -gesloten control booth -opnemen met tot wel 24 sporen tegelijk -24 microfoons ter beschikking -een geluidsman die je begeleidt in het proces -en natuurlijk voor zeer aantrekkelijke prijzen

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 19.00 - 24.00 uur.

Vrijdag 14.00 - 01.00 uur.

Zaterdag 14.00 - 23.00 uur.

Zondag 14.00 - 24.00 uur.

Wil je buiten onze openingstijden een speciale reservering plaatsen, vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.

Tel: 072 5119977 of email: info@muziekcentrumtjarda.nl

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review