Mossel Coaching in Purmerend

Mossel Coaching: Coaching bij rouw en verlies.

Over Mossel Coaching

Mossel Coaching valt onder de rubriek coaching in Alkmaar.

Bent u (kort geleden) iemand verloren en weet u nu even niet meer hoe u verder kunt? Of hebt u te maken met een andere verlieservaring, dan bent u bij Mirella Mossel van Mossel Coaching aan het juiste adres.

Ik kan u ondersteunen en begeleiden bij het verwerken van een verlies, of beter gezegd: bij het verweven van een verlies in uw leven. Verlies kent vele vormen: verlies door overlijden, maar ook door echtscheiding, een miskraam, verlies van gezondheid, van werk etc..

Vrijwel iedereen maakt in zijn leven goede en minder goede tijden mee. Ook ik heb ervaren dat het niet altijd makkelijk is om mijn leven te leven. Toch vind ik het leven fascinerend. Ik houd van het leven! Wel ga ik zo nodig op zoek naar wat mij helpt om echt te leven. Om te bloeien. En zo heb ik veel waardevols ontdekt, dat ik op mijn beurt weer wil doorgeven.

Het is mijn passie om mensen weer te laten bloeien!

Wilt u meer informatie over hoe ik u kan helpen? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mossel Coaching uit de rubriek coaching uit Alkmaar is gevestigd aan de Sterremosstraat 4 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25053703.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mossel Coaching zijn o.a. :