MarZ Kreatiek in Alkmaar

MarZ Kreatiek, een unieke winkel, vol kreatieve materialen en inspirerende voorbeelden!

Over MarZ Kreatiek

MarZ Kreatiek valt onder de rubriek webshop uit Alkmaar.

Bent u op zoek naar creatieve materialen en inspiratie? In onze ruime winkel met ca.20.000 artikelen ontdekt u een enorm aanbod kreatieve materialen, hobbymaterialen en technieken. Wij presenteren papier in heel veel soorten, materiaal voor scrapbooken, kaarten maken, kralen, vele soorten verf, hobbyverf, kunstschildersbenodigdheden, tekenmaterialen, verschillende soorten klei, boeken en inspirerende voorbeelden. De allernieuwste trends zijn steeds verkrijgbaar, maar ook de ’basis’ handvaardigheid-materialen vindt u in onze winkel.

Zo is ons assortiment uniek in zijn veelzijdigheid, is een opsomming van alle artikelen eindeloos en wordt aan uitbreiding en vernieuwing van uw keuze bijna dagelijks gewerkt.

In een gezellige sfeer is er ruimte voor persoonlijke aandacht en een goed advies. Ook voor een creatieve workshop in Alkmaar kunt u bij ons terecht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MarZ Kreatiek uit de rubriek webshop uit Alkmaar is gevestigd aan de Westerweg 22 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5124800.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij MarZ Kreatiek zijn o.a. :