Lekker in mijn Kattenvel in Alkmaar

Lekker in mijn Kattenvel: Kattentrimsalon.

Over Lekker in mijn Kattenvel

Lekker in mijn Kattenvel valt onder de rubriek dierverzorger uit Alkmaar.

De drijvende kracht achter Lekker in mijn Kattenvel is Saskia. Saskia heeft vele jaren als paraveterinair dierenartsassistente gewerkt. Nu richt zij zich volledig op de vachtverzorging van katten en konijnen.

Saskia heeft in de dierenartspraktijk regelmatig katten voorbij zien komen waarbij de vacht volledig was vervilt. Deze katten werden onder narcose geschoren. Echter is een narcose helaas niet zonder gevaren. Daarom heeft Saskia een cursus gedaan om katten te trimmen zonder dat ze daarvoor onder narcose hoeven. De meeste katten laten dit makkelijk toe. Inmiddels heeft Saskia al ruim 10 jaar ervaring. Naast katten kan Saskia ook de vacht van uw (langharige) konijn verzorgen/behandelen.

Er zijn diverse behandelingen mogelijk tijdens het trimmen van het kattenhaar. Zo kan Saskia uw kat scheren of plukken. Scheren is nodig wanneer de vacht vol zit met klitten of vervilt is geraakt. Heeft uw kat veel last van onderwol? Dan is plukken ook een mogelijkheid.

Zoekt u een kattentrimservice die bij u thuis komt? Dan bent u bij Lekker in mijn Kattenvel aan het juiste adres.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Lekker in mijn Kattenvel? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lekker in mijn Kattenvel uit de rubriek dierverzorger uit Alkmaar is gevestigd aan de Aagje Dekenstraat 12 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48783603.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Lekker in mijn Kattenvel zijn o.a. :