Kado & Zo in Heiloo

Het adres voor orginele cadeau's!

Over Kado & Zo

Kado & Zo valt onder de rubriek kado winkel in Alkmaar.

Kado & Zo is een gezellige winkel gevestigd aan het stationsplein in Heiloo.Het adres voor orginele ├žadeau's! Kom eens kijken bij KADO&ZO. Zo kort en krachtig als de naam van deze winkel is, zo uitgebreid en gevarieerd is het assortiment: interieurartikelen (onder meer vazen, kussens en kaarsen), maar ook modeaccessoires zoals tassen, riemen, sieraden en horloges. In alle soorten en prijsklassen! Wij verkopen o.a. mooie woonaccessoires, hippe leren tassen en portemonnees, sjaals, sieraden, heerlijke wijnen en delicatessen, biologische olijfolie en vinegar uit Zuid-Spanje en natuurlijk onze prachtige nieuwe collectie dames- en herenkleding. Tevens hebben wij kleding voor de allerkleinsten: stoere, schattige babykleding van het merk Feetje. Voor een kraamcadeautje slaagt u altijd!

Dus of je nu een klein of een wat groter bedrag besteden wilt, de kans dat je bij KADO&ZO slaagt en iets unieks vindt is groot. KADO&ZO is een strak vormgegeven, sfeervolle winkel met een assortiment dat de titel 'design' verdient. Een eigentijdse, modern vormgegeven winkel waar je op je gemak kun rondkijken en op een vriendelijke en persoonlijke manier wordt geholpen.

Ons assortiment in de winkel is groot en de verscheidenheid aan producten van de diverse merken vullen elkaar goed aan. Graag nodigen wij u uit om langs te komen.

Tot ziens bij Kado & Zo

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kado & Zo uit de rubriek kado winkel uit Alkmaar is gevestigd aan de Heerenweg 138 in Heiloo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5334940.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Kado & Zo zijn o.a. :

Nieuws