Kado & Zo in Heiloo

Kado & Zo uit Heiloo heeft geen profiel.

Wat doet Kado & Zo in Heiloo

Kado & Zo is een kado winkel uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Heerenweg 138. Het telefoonnummer van Kado & Zo in Heiloo is 072-5334940.

Is Kado & Zo in Heiloo uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Kado & Zo in Heiloo valt onder de rubriek kado winkel. Een kado winkel uit Alkmaar levert onder andere :

Kado & Zo is een gezellige winkel gevestigd aan het stationsplein in Heiloo.Het adres voor orginele ├žadeau's! Kom eens kijken bij KADO&ZO. Zo kort en krachtig als de naam van deze winkel is, zo uitgebreid en gevarieerd is het assortiment: interieurartikelen (onder meer vazen, kussens en kaarsen), maar ook modeaccessoires zoals tassen, riemen, sieraden en horloges. In alle soorten en prijsklassen! Wij verkopen o.a. mooie woonaccessoires, hippe leren tassen en portemonnees, sjaals, sieraden, heerlijke wijnen en delicatessen, biologische olijfolie en vinegar uit Zuid-Spanje en natuurlijk onze prachtige nieuwe collectie dames- en herenkleding. Tevens hebben wij kleding voor de allerkleinsten: stoere, schattige babykleding van het merk Feetje. Voor een kraamcadeautje slaagt u altijd! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review