ik&ik Paardencoaching in Berkhout

Ontdek jezelf met paarden | Gun jezelf een moment van bewustwording samen met de paarden!

Over ik&ik Paardencoaching

ik&ik Paardencoaching valt onder de rubriek coaching in Alkmaar.

Kim Takes is de drijvende kracht achter ik&ik Paardencoaching. Mijn bedrijf ik&ik Paardencoaching is vanuit mijn behoefte om mijn liefde voor paarden en mijn passie om te werken met mensen, samen te laten smelten ontstaan. Met mijn fjordenpaard Nanne ben ik al 15 jaar samen.

ik&ik Paardencoaching geeft coachsessies waarbij jouw ervaring met het paard centraal staan. Er wordt gewerkt vanuit gelijkwaardigheid en respect voor mens en paard. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar jouw behoeften liggen. Je wordt uitgenodigd om jou te laten ervaren en te ontdekken wat een paard voor jou kan betekenen. Ontdek jezelf met paarden!

Het aanbod bij ik&ik paardencoaching : - Kennismaken - Kudde wandeling - Losse coachsessie in de Westfriese wei - Ruiterpad arrangement

Wat is er mooier, dan met de hulp van paarden, lekker buiten, je eigen ‘ik’ te gaan (her)ontdekken. Ik nodig je uit om je te laten ervaren wat een paard voor jou kan betekenen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van ikenikcoaching.com. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ik&ik Paardencoaching uit de rubriek coaching uit Alkmaar is gevestigd aan de Slagterslaan 31 in Berkhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15452364.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ik&ik Paardencoaching zijn o.a. :