Het Kruithuisje in Alkmaar

Het Kruithuisje: Galerie, koffie- en theehuis.

Over Het Kruithuisje

Het Kruithuisje valt onder de rubriek galerie uit Alkmaar.

Het Kruithuisje is een galerie en koffie- en theehuis. Wilt u onder het genot van een kopje koffie of thee kunst kunnen bekijken? Dan bent u hier op het juiste adres.

Bij Het Kruithuisje zijn maandelijks wisselende exposities, voordrachten, regelmatig live muziek en er is altijd verse koffie en thee. Daarnaast worden er regelmatig diverse workshops gegeven en zijn er kleinschalige evenementen.

Wilt u uw verjaardagsfeest, jubileum, re√ľnie, huwelijksfeest of een andere gelegenheid op een unieke locatie houden? Informeert u dan is naar de mogelijkheden.

De drijvende kracht achter Het Kruithuisje is Gijs Scholtus. Gastheer Gijs zal u welkom heten nadat u bent voorzien van een drankje. Wanneer u daar behoefte aan heeft, zal hij u graag meer informatie willen geven over de lopende exposites en de geschiedenis van de oude vestingwallen, het Clarissenbolwerk en uiteraard Het Kruithuisje.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Het Kruithuisje? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Kruithuisje uit de rubriek galerie uit Alkmaar is gevestigd aan de Clarissenbolwerk 1 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17730883.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Het Kruithuisje zijn o.a. :