Foto KM in Alkmaar

Foto KM: Lifestyle fotografie, Puur en liefdevol.

Over Foto KM

Foto KM valt onder de rubriek fotograaf uit Alkmaar.

Het gezicht achter Foto KM is Kasia. Kasia houdt van fotografie omdat zij aan de hand van haar foto's pure en liefdevolle emoties kan vastleggen. Dit zijn kostbare en ongedwongen momenten met echte emoties. Het vastleggen hiervan zorgt voor de mooiste foto's. Het is de bedoeling dat de foto's die Kasia maakt, u nog jaren kan raken en laten lachen.

U kunt bij Foto KM terecht voor diverse soorten fotografie. Hieronder ziet u een overzicht van deze soorten:

- Seniorenfotografie, trouwfotografie, loveshoots (liefde fotoshoots), familie fotografie, kidsfotografie, newborn fotografie (babyfotografie) en zwangerschapsfotografie.

De prijzen en meer informatie over alle fotoshoots, kunt u op de website terug vinden. Kasia zal u uitleggen wat de bedoeling is en de tijd nemen zodat de mooiste foto's gemaakt kunnen worden.

Voor meer informatie en voorbeelden van fotografie kunt u altijd een kijkje op de website nemen. Heeft u een vraag aan Foto KM? Neemt u dan contact op. Foto KM staat u namelijk graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Foto KM uit de rubriek fotograaf uit Alkmaar is gevestigd aan de Huibert Pootlaan 10 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19521039.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Foto KM zijn o.a. :