Fietsplaza in Limmen

Fietsplaza is een rijwielspeciaalzaak met een winkel in Limmen en wij hebben een webshop met de mogelijkheid om online te bestellen.

Over Fietsplaza

Fietsplaza valt onder de rubriek fietsen in Alkmaar.

Fietsplaza is een rijwielspeciaal zaak met een winkel in Limmen, en wij hebben een webshop met de mogelijkheid om online te bestellen.

Wij kunnen bijna elk merk fiets leveren met kortingen van 20% tot wel 60%.

Mocht de door Uw gewenste fiets niet op onze site staan, dan kunt u via het contactformulier altijd een offerte aanvragen.

Wij hebben de volgende fietsen op voorraad staan: Racefietsen, Mountainbikes, Elektrische fietsen, Stadsfietsen, Hybridefietsen, transport fietsen, vouwfietsen, kinderfietsen etc. van de volgende merken:

Sparta, Sparta Ion, Gazelle, Union,Batavus, Sparta Young, Orbea, Look, Ghost, Haibike, Fausto Coppi, Staiger, Sensa, Ferrari, Target, BSP, Loekie, Puch, Gitane, etc.

Ook is het mogelijk om Uw fiets te laten versturen door geheel Nederland tegen een kleine vergoeding van Eur. 15,00 voor een kinderfiets, en Eur. 30,00 voor een volwassen fiets. Of natuurlijk afhalen in onze winkel.

Alle fietsen worden rijklaar afgeleverd, met volledige garantie, en een gratis servicebeurt.

Kijk dus snel op onze site, waar u ook online kunt bestellen, of kom langs voor een proefrit in onze winkel,

Fietsplaza Rijksweg 120 1906 BK Limmen tel 072-5055848 e-mail: info@fietsplaza.nl

Tevens zijn wij aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk.De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fietsplaza uit de rubriek fietsen uit Alkmaar is gevestigd aan de Rijksweg 120 in Limmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5055848.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Fietsplaza zijn o.a. :