Fabian-Art in Alkmaar

Fabian-Art: De moderne kunst site

Over Fabian-Art

Fabian-Art valt onder de rubriek kunstenaar in Alkmaar.

Welkom bij Fabian-Art!

De moderne kunst schilderijen van Fabian zijn kleurrijk, vrolijk en fantasievol. Elk nieuwe stijl schilderij is dan ook aanleiding tot vele ontdekkingen.

Fabian is uniek en "typisch Fabian". De oud "leerling van Herman Brood" heeft een stabiele naam opgebouwd als beeldend kunstenaar en onderscheid zich door middel van zijn eigen nieuwe ontwikkelde schildersstijl met hele dikke lijnen verf in een krachtige kleurstelling. De moderne kunst schilderij van Fabian zijn niet alleen oogstrelend en decoratief in uw interieur, maar tevens ook een waardevaste belegging voor particulier en bedrijf die naar alle verwachting alleen maar in waarde zal toenemen.

Zijn eerste schreden in de hedendaagse kunst zette Fabian in 1992. Van oud ijzer en diverse metalen maakte hij op kunstzinnige wijze diverse voorwerpen, sculpturen en beelden. Experimenteren, leren en vooral genieten was het motto waaronder hij werkte en zijn werken in die periode onder een klein publiek verkocht.

Bezoek ook even onze nieuwe dagelijkse 24/7 kunstveiling online voor de leukste en kleurrijkste originele schilderijen bieden vanaf 1 euro. De kunstwerken worden geleverd met Certificaat van echtheid en Btw factuur.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fabian-Art uit de rubriek kunstenaar uit Alkmaar is gevestigd aan de Edisonweg 12 c in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27550551.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Fabian-Art zijn o.a. :