ECO5 - duurzaam schilderwerk in Heiloo

ECO5 - duurzaam schilderwerk

Over ECO5 - duurzaam schilderwerk

ECO5 - duurzaam schilderwerk valt onder de rubriek schilder uit Alkmaar.

Welkom bij ECO5- Duurzame Schilderwerken,

Wij bieden de volgende diensten :

- Schilderwerken - Dakcoating - Wegenverfprojecten - Vloercoatings - Nanocoatings

ECO5 staat voor een integrale aanpak van onderhoudsschilderwerk, waarbij een milieubewuste grondhouding en een gezond economisch hand in hand gaan.

Met het maken van duurzame keuzes in uw onderhoud wordt niet alleen het milieu gespaard; u bespaart automatisch ook op arbeid, grondstoffen en energie. We werken uitsluitend met duurzame producten, ze worden duurzaam verwerkt en afgevoerd en hebben een langere levensduur, wat resulteert in langere onderhoudsintervallen; tot twéémaal zo lang als bij vergelijkbare, traditionele verfproducten.

Wij staan garant voor een professionele en grondige aanpak wat betreft onderhoudsproject, van begin tot eind. Wij inventariseren nauwgezet de staat van onderhoud van het te behandelen gebouw, waarna wij een goed onderbouwde rapportage uitbrengen over de meest optimale aanpak van uw specifieke project. We leggen u duidelijke keuzes voor, betreft arbeid en materialen, gericht op minimaal onderhoud en maximaal rendement. Dit eventueel in combinatie met een energieprestatiecontract.

Wij voldoen aan alle voorschriften van de arbowetgeving.

Bij nieuwbouwprojecten willen we graag vroegtijdig betrokken worden bij de plannen van opdrachtgever en architect om gezamenlijk te kunnen overleggen inzake duurzame aanpak en producten. Verwerking van verfrestanten

Een voorbeeld van hoe wij onze strategische duurzaamheidsdoelstellingen uitwerken in de praktijk, is hoe wij omgaan met onze restmaterialen. Elk blik verf laten we uitlekken in een speciale vloeistoftank, die periodiek wordt afgevoerd volgens de strengste richtlijnen. De blikken worden, wanneer de laatste verflaag volledig is opgedroogd, samengeperst. Een gecertificeerd afvalverwerker voert de materialen voor ons af.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ECO5 - duurzaam schilderwerk uit de rubriek schilder uit Alkmaar is gevestigd aan de Droogmakerij 31D in Heiloo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-7600095.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij ECO5 - duurzaam schilderwerk zijn o.a. :