Diba Hair en Beauty in Alkmaar

Diba Hair en Beauty | Haarwerken & gezichtsbehandeling.

Over Diba Hair en Beauty

Diba Hair en Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon in Alkmaar.

Diba is een hair & beauty salon met 20 jaar ervaring in permanente make-up, haar en beauty. De behandelingen bij Diba worden professioneel uitgevoerd en er word alleen gewerkt met de beste pigmenten.

Diba hair & beauty heeft voor iedere vrouw of man een gezichtsbehandeling die uw huid in korte tijd kan voeden en verzorgen. Een gezond, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt maar ook goed voelt. De gezichtsbehandelingen zijn ingedeeld naar huidtype. De schoonheidsspecialiste zal eerst een huidanalyse bij u doen en een advies geven welke behandelingen het beste bij u passen.

Bent u voor het eerst bij Diba hair & beauty of is het heel lang geleden dat u een professionele gezichtsbehandeling heeft ondergaan? Dan heeft Diba beauty speciaal voor u de intake behandeling samengesteld. Bij deze behandeling krijgt u een uitgebreide huidanalyse en maakt u kennis met haar producten.

De professionele behandelingen bij Diba hair & beauty zijn onder andere:

- Clear skin treatment

- Intensive clear skin treatment

- Deluxe treatment

- Deluxe Ultra relax treatment

- Collageen boosten (anti-aging)

- Telecare treatment

- Acne treatment

Wil je meer weten over de verschillende schoonheidsbehandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Diba hair & beauty.

Ook kunt u terecht bij Diba hair & beauty voor:

- Wimpers liften

- Permanente make-up (Wenkbrauwen, wenkbrauwen hairstroke techniek, eyeliner boven en/of onder, lipliner, full lip met liplijn, microblading)

- Kappersbehandeling (Knippen van heren, dames en kinderen, pony knippen, wassen en model föhnen, hairextensions, olie behandeling, masker behandeling, (mini) keratine behandeling, verven, kleurspoeling, high-lowlights, volledig permanent incl. crème, ontkroezen incl. masker)

- Epileren met draad (Voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met touw heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje dat de schoonheidsspecialiste gebruikt.)

- Microblading

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diba Hair en Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Alkmaar is gevestigd aan de Ridderstraat 19 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5115129.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Diba Hair en Beauty zijn o.a. :