Connect Security - Beveiligingsbedrijf Alkmaar in Amstelveen

Connect Security | Voor de juiste beveiliger op de juiste plek.

Over Connect Security - Beveiligingsbedrijf Alkmaar

Connect Security - Beveiligingsbedrijf Alkmaar valt onder de rubriek beveiliging in Alkmaar.

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Connect Security is een beveiligingsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring met verschillende beveiligingsdiensten. Welke beveiligingsuitdaging u ook heeft, bij onze getrainde beveiligers bent u in goede handen.

Bij ons zijn begrippen als ‘maatwerk’, ‘flexibiliteit’ en ‘service’ geen holle frasen. We maken ze waar. Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat ú nodig heeft. En door steeds nét even een stapje extra te zetten voor u. Wij ontzorgen u écht. Onze opdrachtgevers kunnen dat beamen. Bovendien krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt.

Verschillende beveiligingsdiensten:

- Objectbeveiliging

- Ad-hoc beveiliging

- Zorgbeveiliging

- Receptiediensten,

- Bouwplaatsbeveiliging

- Winkelbeveiliging

- Havenbeveiliging

- Collectieve beveiliging

- Toezicht / Straatcoaches

Beveiligingsbedrijf Connect Security heeft ruim 15 jaar ervaring binnen verschillende branches in (de wijde omgeving van) Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Schakel ons in voor de beveiliging van uw pand of terrein en wij zorgen ervoor dat kwaadwillenden geen kans krijgen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Connect Security - Beveiligingsbedrijf Alkmaar uit de rubriek beveiliging uit Alkmaar is gevestigd aan de stroombaan 10 in amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-3374369.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Connect Security - Beveiligingsbedrijf Alkmaar zijn o.a. :