Care4kids in Alkmaar

Care4kids uit Alkmaar heeft geen profiel.

Wat doet Care4kids in Alkmaar

Care4kids is een kinderopvang uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Watersniplaan 6. Het telefoonnummer van Care4kids in Alkmaar is 072-8801062.

Is Care4kids in Alkmaar uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Care4kids in Alkmaar valt onder de rubriek kinderopvang. Een kinderopvang uit Alkmaar levert onder andere :

Wat biedt Care4kids?

Ik benader de kinderen zoveel mogelijk op de wijze die kinderpsycholoog Gordon beschreven heeft. Het uitgangspunt hierbij is: Positieve eigenwaarde is de brandstof voor een voorspoedige ontwikkeling van een mens. Het zelfvertrouwen van het kind staat hierbij centraal. Het gaat om een manier van opvoeden waarbij het aspect macht zoveel mogelijk buiten spel wordt gezet.

Ik vind het belangrijk dat:

* een kind kan en mag zijn wie hij/zij is; * een kind zich begrepen voelt, ook al kan hij/zij nog niet praten; * een kind recht heeft op een eigen mening; * een kind zich gerespecteerd voelt.

Ons huis biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te spelen. Het staat in een kindvriendelijke omgeving en heeft een grote achtertuin. Direct achter de tuin is een speeltuintje met een wip, glijbaan, klimrek en gras waarop de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Over Care4kids

Mijn naam is Angelique Regtering en ik ben geboren in 1977. Ik ben getrouwd met Paul en we hebben 2 dochters: Mira uit 2005 en Lara uit 2007.

Ik ben gastouder sinds maart 2008. Ik begon toen met 1 gastkindje wat inmiddels is uitgegroeid naar 5.

Voor mij is dit de perfecte combinatie tussen thuis zijn voor mijn eigen kinderen en werken.

Sinds maart 2009 ben ik zelfstandig ondernemer (ZZPer), onder de naam Care4kids.

Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag voor kinderen zorg en ze liefdevol opvang in ons gezin.

De vlinder in het logo heb ik gekozen omdat het voor mij een symbool is voor de energie en vrijheid die kinderen in mijn ogen moeten hebben om op te groeien.

Voordat ik gastouder werd, heb ik, na mijn studie HBO-V, 8 jaar als verpleegkundige gewerkt in revalidatiecentrum Heliomare. Daar heb ik als senior gewerkt en in die functie ook veel scholingen in EHBO gevolgd.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review