Brosiaz in Graft

Jasper Brosius (ook wel bekend onder de naam Brosiaz), is een jonge muziekproducer en DJ.

Over Brosiaz

Brosiaz valt onder de rubriek entertainment in Alkmaar.

Jasper Brosius komt uit het Oer-Hollandse Graft-De Rijp. Vanaf de middelbare school kreeg hij interesse in de dance muziek wereld en DJ’ing. Hij volgde diverse cursussen en lessen en deed mee aan wedstrijden die plaatselijk gehouden. Hij deed ook mee aan de Kunstbende wedstrijd, hier werd hij 3e op de provinciale finale!

Sinds hij het draaien aardig onder de knie heeft, breid hij zijn repertoire uit met het maken van zijn eigen tracks en eigen Mash-ups.

Hij wil zijn toekomst vullen met zijn passie voor muziek. Daarom heeft hij na het slagen van de opleiding Music Production (in Amsterdam) gekozen voor de studie Kunst & Economie aan de Hogeschool van kunsten in Utrecht. Om later uiteraard een mooie baan te vinden in de muziekwereld. Naast deze opleiding werkt hij als DJ in bar/discotheken en is hij inzetbaar op allerlei soorten evenementen en festivals.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden om Brosiaz te kunnen inhuren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brosiaz uit de rubriek entertainment uit Alkmaar is gevestigd aan de De Vleet 13 in Graft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46660651.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Brosiaz zijn o.a. :