Balloonzone in Wormer

Balloonzone uit Wormer heeft geen profiel.

Wat doet Balloonzone in Wormer

Balloonzone is een evenementen bureau uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Faunastraat 76. Het telefoonnummer van Balloonzone in Wormer is 075-7718773.

Is Balloonzone in Wormer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Balloonzone in Wormer valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Alkmaar levert onder andere :

Ballonnen voor iedere gelegenheid Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of geboorte. Gaat u binnenkort trouwen , een bedrijf of winkel openen? Maak dan gebruik van de ballonnendecoraties van Balloonzone. Van ballonnenbogen tot helium ballonnen Balloonzone is gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties, voor elke gelegenheid. Ballonnenbogen, ballonpilaren, helium ballonnen, cloudbusters (grote helium ballonnen), tafeldecoraties behoren onder andere tot de mogelijkheden met ballonnen en ballondecoraties. Ook voor begrafenissen verzorgen wij ballonnen gevuld met helium om symbolisch op te laten. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review