Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB in Alkmaar

Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB uit Alkmaar heeft geen profiel.

Wat doet Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB in Alkmaar

Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB is een ambachtelijke producten uit Alkmaar. Men is gevestigd aan de Edisonweg 22-A. Het telefoonnummer van Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB in Alkmaar is 06-46156933.

Is Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB in Alkmaar uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Alkmaaronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ambachtelijk Meubelstoffeerder ABB in Alkmaar valt onder de rubriek ambachtelijke producten. Een ambachtelijke producten uit Alkmaar levert onder andere :

Meubels stofferen is een vak apart, dit vak vereist kennis, inzicht en de speciale vaardigheid om uw meubel naar volle tevredenheid te renoveren. Bij ons kunt u terecht voor klassiek stofferen en modern stofferen, wij hebben beide technieken in huis. Voor wij beginnen met stofferen maken wij eerst een diagnose. Hierbij word gekeken naar (onder) stoffering, vulling, vering en de staat van het meubel. Na de diagnose van het meubel krijgt u een deskundig advies tegen een zeer scherpe prijs. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review