Alkmaars Welkom in Alkmaar

Voor een gastvrij welkom .

Over Alkmaars Welkom

Alkmaars Welkom valt onder de rubriek entertainment uit Alkmaar.

Alkmaars Welkom, een welkom op niveau!

Alkmaars Welkom is gespecialiseerd in het ontvangen van gasten. Alles gaat in overleg met de opdrachtgever. Persoonlijk contact, service en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.

Wanneer u een ontvangst wilt die net even anders is dan anders, bent u bij mij aan het juiste adres! Wij maken het verschil tussen gewoon binnen komen en "gastvrij ontvangen" worden

Gasten ontvangen wij op onze eigenwijze wijze. Stijlvol, ontspannen en in relaxte sfeer. Wij maken het verschil tussen gewoon ontvangen worden of op stijlvolle wijze ontvangen worden. De lijnen zijn kort, waardoor er veel mogelijk is.

Heeft u binnenkort een personeelsfeest, opening van uw bedrijf, een beurs, bruiloft of noem het maar op. Ik sta graag tot uw dienst om uw gasten op een speciale en feestelijke manier te ontvangen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Neemt u ook eens een kijkje op de website voor leuke impressie foto's.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alkmaars Welkom uit de rubriek entertainment uit Alkmaar is gevestigd aan de IJsselstraat 27 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19001041.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Alkmaars Welkom zijn o.a. :