Leidinggeven met Aandacht

De betekenis van succes verandert, wanneer je bewustzijn vergroot in je werkende leven.

Is het echt al december? Was het niet gewoon mei? We vallen elke avond in bed, uitgeput van ons drukke leven en toch hebben we het gevoel dat we niet de aandacht schenken aan wat echt belangrijk is, op het werk of thuis.

We merken dat we gedachteloos van de ene afspraak naar de andere haasten, dat we automatisch reageren op situaties of dat we gewoon hele dagen, weken of zelfs maanden missen van ons leven, omdat we maar doordenderen.

Of je nu een wereldwijde organisatie, een klaslokaal, een bedrijf, een gemeenschapsgroep, een gezin of jezelf leidt, dit traject helpt je de ruimte te vinden om jezelf, je onderneming en je leven te leiden in plaats van geleefd te worden.

In de eerste 2 maanden van dit traject train je focus, helderheid, creativiteit en compassie door meditatie, betekenisvolle pauzes en reflecties.

In de volgende 2 maanden onderzoek je hoe je binnen jouw team een cultuur van vertrouwen kunt creëren, waarin met aandacht naar elkaar geluisterd wordt, met een gezamenlijke focus wordt samengewerkt en van elkaar leren de normaalste zaak van de wereld wordt.

Wees welkom voor een intake en onderzoek je persoonlijke queste waarbij wij je met hart, ziel en vakmanschap kunnen begeleiden.

Training Leidinggeven met aandacht Leidinggeven met aandacht is een inspirerend blended leertraject over een periode van 4 maanden bestaat uit 6 live individuele sessies, 3 zoomsessies meditatie en onbeperkt e-coaching. Voordat je aan de training begint, krijg je een intakegesprek als je deelneemt vervallen de kosten van de intake.

Programma: Persoonlijk intakegesprek 3 live en 3 zoom sessies om de 2 weken in de eerste 2 maanden 1 dag coaching on the job eind 2e maand/begin 3e maand 2 live en 2 zoom sessies in 3e en 4e maand readers en audiobestanden met meditaties wekelijkse email-inspiratie en opdrachten Persoonlijk outtakegesprek Themasessies: Maand 1: Automatische Piloot of Bewuste Respons | Stress, Emotieregulatiesystemen en het Brein | Radicale Acceptatie | Oordelen en Niet-weten Maand 2: (Zelf)compassie| Hart werken en Energiemanagement | Emotioneel Intelligent Communiceren | Ik – Wij – Wereld Maand 3: Werken aan Vertrouwen | Bewustzijntools op de Werkvloer | Maand 4: Team Manifesto |Co-creatie |

Kosten: € 2450,- (excl BTW)

Profiteren van: Leidinggeven met Aandacht?

Bedrijf : Coachpraktijk Younion
Contactpersoon : Mevr O. van de Velde
Telefoonnummer : 0626658012
E-mail adres : olga@mo-netwerk.com
Geldig tot : 13-6-2020

Reageren op deze aanbieding in Alkmaar

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :